Категории Информация
Кассы Добавить событие
Новогодняя сказка Неверленд (Neverland)
14 января 2018

Новогодняя сказка Неверленд (Neverland)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Киноконцертный зал Юбилейный
Херсон, ул. Перекопская 11

О событии

Завітайте у світ пригод!

Зустрічайте нову циркову програму від команди «Цирк України», яка працювала над постановками «Цирк на воді», «Форсаж талантів» і «Вогонь і полум’я», що вже так полюбили глядачі з Києва, Одеси, Харкова та Запоріжжя.

Напередодні новорічних свят усі ми хочемо вірити у дива. Це період, що наповнений казковою атмосферою та передчуттям свята. Подарунки, солодощі, прогулянки у засніжених парках, прикрашання ялинки. Ось, що створює святкову атмосферу, яку кожен пам’ятає ще з дитинства. Все це надихнуло на створення першого в Україні грандіозного казково-новорічного шоу «Неверленд».

Шоу, яке створили дорослі з любов’ю до дітей та з найкращими спогадами про дитинство. Саме тому воно поєднало в собі елементи циркової вистави світового рівня. Над створенням номерів, що захоплюють працювали найталановитіші українські артисти. Частиною вистави є унікальне шоу фонтанів, що танцюють у супроводі музичних хітів та світла.

Історія про хлопчика, що вміє літати та чарівну країну оживе перед вами. Ви побуваєте на святі фей та вирушите на пошуки скарбів з піратами. Яскраві персонажі, польоти та перетворення перенесуть вас у світ захопливих пригод.

Море емоцій від грандіозного казкового шоу чекають всю вашу родину!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код