Категорії Інформація
Каси Додати подію
Борис Гребенщиков
25 жовтня 2020

Борис Гребенщиков

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Киноконцертный зал Юбилейный
Херсон, ул. Перекопская 11

Про подію

Борис Гребенщиков в Херсоні!

25 жовтня 2020 року в кіноконцертному залі “Ювілейний” відбудеться концерт легендарного Бориса Гребенщикова та гурту “Аквариум” в Херсоні. Музиканти приїдуть зі своєю новою програмою і з новим аранжуванням пісні “Двери травы”. Як розповідав сам БГ, після “Двери травы” стало зрозуміло, що вони будуть грати справді зрілу музику. Проте у музикантів ще не було досвіду, аби втілити всі свої творчі задумки. І ось цей час настав. “Аквариум” став справжньою легендою, а пісня отримала нове дихання і зовсім скоро її можна буде почути у Херсоні.

Концерт з новою програмою

Борис Гребенщиков - це ціла епоха і символ кількох поколінь. З роками його музика стає більш складною, а світосприйняття - більш філософським, що не заважає БГ звертатися і до гостросоціальних тем. Яким він буде на цей раз? Приходьте на виступ гурту “Аквариум” і почуєте!

Щоб потрапити на концерт Бориса Гребенщикова в Херсоні, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 790 до 1290 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Яку подію не можна пропустити в Херсоні? Концерт Бориса Гребенщикова!

  1. Побачити живу легенду на власні очі
  2. Почути нові пісні
  3. Підспівувати улюбленим хітам

Борис Гребенщиков пісні:

  • Не судьба
  • Вон Вавилон
  • Баста Раста
  • Не было такой
  • Поезд в огне
  • Человек из Кемерово
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код