Категорії Інформація
Каси Додати подію
Безхребетність
16 лютого 2022

Безхребетність

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

ХОАМДТ ім. М. Куліша
м. Херсон, вул. Театральна, 7

Про подію

“Безхребетність” в Херсоні!

У Театрі ім. Миколи Куліша відбудеться сучасна вистава “Безхребетність” Херсоні! Самі автори визначають її жанр, як офісний фарс, а всі герої у ній - офісні працівники, який весь час прогинають хребта перед керівництвом, життєвими обставинами чи бажанням сподобатись іншим. І як не дивно, ці типажі можна знайти у будь-якому офісному центрі, будь-якого великого міста.

Нова сучасна вистава в ХОАМДТ

Знайомтесь: ось найбільш успішний представник офісного планктону з незрозумілою орієнтацією. А це - справжній мачо, який не може подолати власні дитячі комплекси. Ну і куди без дурника, який є чи не в кожному робочому колективі. А тепер дівчата: одна ідеалістка, інша -  невротична самотня трудоголічка. І кожен з них вміє ходити прямо, говорити, думати, заробляти гроші і бути покірним в обмін на зарплатню. А ще - давати заднього по дорозі додому, під час купівлі харчів на вечерю, з сусідами і у родині. Це бентежить самих  героїв, вони відчувають дискомфорт і жаліються один одному. Але дати відсіч - це інше. Це не про них.

Щоб потрапити на виставу “Безхребетність” у Херсоні, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Херсона шукайте на нашому сайті.

Куди піти з колегами у Херсоні? На виставу “Безхребетність”

  1. Посміятися
  2. Поспівчувати
  3. Замислитись
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код