Категорії Інформація
Каси Додати подію
MAX BARSKIH. Bestseller
31 серпня 2021

MAX BARSKIH. Bestseller

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Стадiон «Кристал»
м. Херсон, вул. Лютеранська, 3

Про подію

Макс Барських в Херсоні!

31 серпня 2021 року на стадіоні “Кристал” відбудеться концерт Макса Барських в Херсоні. Співак, який задає тренди не тільки в українській поп-музиці, а й у світі, приїде у ваше місто з приголомшливим шоу "BESTSELLER"! Сам артист давно став бестселером шоу-бізнесу. Його пісні - це не тільки проникливі історії. Це музика, яка супроводжує життя мільйонів людей. Трек “Лей, не жалей” 16 тижнів був ТОП-1 в  TopHit Global Radio Chart! Це досягнення принесло Максу Барських премію TOPHIT MUSIC AWARDS та персональний рекорд: артист став найбільш ротованим артистом за 12 років!

Американський журнал Forbes, який публікує рейтинг найбагатших людей світу, ще у 2018 році назвав співака музичним послом України. Про це свідчать і інші престижні нагороди MAX BARSKIH: MTV EMA, M1 Music Awards, «GQ Людина року».

Музичне шоу "BESTSELLER"

Під час свого шоу зірка сцени виконає усі найбільші хіти та представить прихильникам абсолютно нову пісню зі свого репертуару. Це літо запам'ятається надовго, адже Макс Барських вирушив у всеукраїнський тур і останній день серпня проведе саме у рідному місті! Щоб потрапити на концерт Макса Барських у Херсоні, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Херсона шукайте на нашому сайті.

Де послухати зірку світового рівня в Херсоні? На концерті Макса Барських!

  1. Неймовірно потужна харизма
  2. Шоу, яке підкорило усю Україну
  3. Яскраві хіти та музичні враження

Макс Барських пісні:

  • "Берега"
  • "Неземная" 
  • "Туманы"
  • "Моя любовь”
  • "Неверная" 
  • "Bestseller"
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код