Категорії Інформація
Каси Додати подію
02 березня 2022

Моя дорога Сільвія

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

ХОАМДТ ім. М. Куліша
м. Херсон, вул. Театральна, 7

Про подію

"Моя дорога Сільвія" в Херсоні!

У Театрі ім. Куліша відбудеться романтична комедійна вистава "Моя дорога Сільвія" в Херсоні! На вас чекає справжній, хоча і незвичайний, любовний трикутник. Кейт, Грег і Сільвія. Перші двоє - подружжя середнього віку. Діти вже виросли і поїхали на навчання. Робота стабільна, друзі - давні. Захоплення - інтелектуальні. Можна ходити в гості, вчити іноземні мови, насолоджуватись життям. Кейт викладає літературу, Грег працює у компанії. Хоча життя Грега важко назвати ідеальним. Нарікання начальника вже сидять у нього в печінках.

Лірична комедія

Тому одного разу він просто йде з роботи і вирушає на прогулянку у парк. І ось там зустрічає її, Сільвію. У неї такі чудові очі, що Грек миттєво вирішує, що вони повинні жити разом. Від сьогодні. І яка різниця, що Сільвія собака, якщо вона наповнює життя чоловіка новим сенсом і турботою? От тільки Кейт категорично проти такого сусідства і одразу вирішує позбутися суперниці...

Щоб потрапити на виставу “Моя дорога Сільвія” в Херсоні, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Херсона шукайте на нашому сайті.

Куди запросити дівчину у Херсоні? На виставу “Моя дорога Сільвія”!

  1. Неочікуваний сюжет
  2. Легка комедія
  3. Приємний вечір разом

Режисер — заслужений діяч мистецтв України Ірина Корольова.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код