Категорії Інформація
Каси Додати подію
Гастрольна вистава «Ти особливий»
23 вересня 2017

Гастрольна вистава «Ти особливий»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

ХОАМДТ ім. М. Куліша
м. Херсон, вул. Театральна, 7

Про подію

Мюзикл для всієї родини «Ти – особливий!»

Новий проект Ігоря Галенко в цьому році порадував місто Харків прем'єрою мюзиклу для всієї родини на одній із найкращих сцен України! Команда творців популярних мюзиклів «Дзеркало», «Свято неслухняності», «В ніч на 32-е грудня» запропонувала дітям і батькам неймовірно захоплюючий, пізнавальний і, звичайно ж, розважальний спектакль за мотивами оповідань Макс Лукадо.

Унікальність цього театрального проекту полягає в тому, що артистами, виконують всі ролі, співаючими всі пісні і танцювали всі хореографічні номери, є лише діти – учасники народного художнього колективу ансамблю танцю «Щасливе дитинство» Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості, а авторами і постановниками вистави – досвідчені професіонали, які брали участь у великих творчих проектах в різних містах України та за її межами: сценічна версія розроблена харків'янами заслуженим працівником культури України В. Галенко (керівник проекту) і М. Дрегановой (автор віршів і текстів), режисер-постановник – А. Євдокимова (р. Ужгород), композитори – А. Шух (р. Донецьк) та А. Новіков (р. Харків), балетмейстери-постановники – Т. Гриненко, А. Цомая, Ст. Слєпцова, художник-сценограф Н. Насыбулина, дизайнер по костюмах М. Моісеєнко, постановник вокальних номерів Е. Яхно і багато інших.

Восени 2017 року плануються гастролі вистави по обласним центрам України. І пробна спроба виїзду в інше місто відбулася в березні 2017 року. В Ужгородському драматичному театрі були успішно показані дві вистави. Поїздка була організована за підтримки Харківської та Закарпатської ОДА.

7 особливостей мюзиклу «Ти особливий»:

  1. Панорамний відео-екран розміром з трьох-поверховий трьох-під'їздний будинок;
  2. Спецефекти з використанням лазерних та світло-динамічних установок;
  3. Дія вистави цікаво і для дітей, і для дорослих;
  4. Танці різних стилів у виконанні переможців фестивалів;
  5. Музика та пісні талановитих композиторів у сучасному аранжуванні;
  6. Костюми від креативних дизайнерів;
  7. Захоплюючий сюжет про пригоди незвичайних чоловічків.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код