Категорії Інформація
Каси Додати подію
24 травня 2021

Прийшов чоловік до жінки

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

ХОАМДТ ім. М. Куліша
м. Херсон, вул. Театральна, 7

Про подію

Сучасні технології перевертають наше уявлення про час та простір, руйнуються громадські формації, інакше виглядає світ, але в усі віки незмінним залишається інтерес до того, як виникають і складаються стосунки між чоловіком і жінкою.  

У квартирі нового житлового будинку "гине" від самотності телефоністка Діна Федірівна. Друзі вирішують познайомити її з Віктором Петровичем - самотнім фармацевтом. І ось - очікувааний візит, з якого розпочинається інтригуюча, смішна і іноді до сліз сумна історія двох самотностей, історія взаємовідносин, які проходять усі можливі стадії : боязка зацікавленність, енергія пристрасних бажань, миті щастя і "гарматні залпи" ненависті. За декілька годин знайомства двоє проживають ціле життя. Чим обернеться ця зустріч? Чи зможе кожен відмовитися від своїх холостяцьких звичок заради любові і стабільності?

Він і вона. Їх двоє. Їх життя змінюється.

Автор п'єси - Семен Ісаакович Злотников особисто займався постановкою спектаклю в Одесі з цим неперевершенним  акторським складом. Для прихильників театрального мистецтва вистава "Прийшов чоловік до жінки" стане справжнім святом почуттів і емоцій. Нудно точно не буде!!!

  • Чоловік / Віктор Петрович - артист театру і кіно Олексій Агопьян
  • Жінка / Діна Федорівна - Заслужена артистка України Ірина Охотниченко
  • Автор і режисер - Семен Ісаакович Злотников
  • Музичне оформлення - Олександр Портнов

спектакль йде мовою оригіналу

тривалість 120 хвилин з одним антрактом

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код